Wat is Astrologie

Astrologie is een eeuwenoude wetenschap.

Al duizenden jaren staan wij mensen op aarde en kijken in verwondering naar de beweging van de hemellichamen. Daaruit is astrologie ontstaan. Astrologie is een beeldtaal die zich bedient van symbolen en beelden.

In het Universum houdt alles met elkaar verband. Zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten. Wij zijn allen onderdeel van het Universum, de kosmos. De horoscoop is een blauwdruk van jouw energie en leven.

In de astrologie worden verbanden gelegd tussen de hemelverschijnselen en het leven op aarde. Met hemelverschijnselen wordt bedoeld: de posities die planeten innemen ten opzichte van de aarde. Ook zon en maan worden in de astrologie tot deze hemellichamen gerekend.

Voor de astroloog zijn de dierenriemtekens en planeten symbolen die onder andere analoog zijn met onze eigen (psychische) energieën. De stand van de planeten weerspiegelen dus energieën die wij als mens ervaren.

Astrologie geeft een dieper inzicht in de persoonlijkheid van de mens en in alle mogelijkheden en beperkingen die een mens in zich heeft.
Als Astroloog met jarenlange ervaring kan ik je helpen om te kijken wat die leerprocessen zijn en wat je kan doen om je kwaliteiten optimaal te benutten om zo het beste uit je leven te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *