Solaarjaar horoscoop

Solaar jaarhoroscoop:

Op het moment dat de Zon dezelfde positie inneemt als tijdens het moment van je geboorte wordt een nieuwe horoscoop gemaakt die de tendensen laat zien voor het komend jaar.

Wat kan men aan gebeurtenissen verwachten het komende jaar en waar liggen de kansen. Op wat voor gebieden komt de persoonlijke ontwikkeling het meest naar voren het komende jaar.

Met behulp van een jaarhoroscoop kan ik vooral in kaart brengen hoe jij je dit jaar op psychologisch niveau zult ontwikkelen. Welke levensthema’s verdienen dit jaar meer aandacht, hoe zal jij je hierbij voelen, wat zijn de hoogte -en dieptepunten en hoe ga je hier emotioneel gezien mee om ?

Prijs € 295,-

2 thoughts on “Solaarjaar horoscoop”

 1. Jolanda said:

  Anja heeft voor mij een solaar horoscoop gemaakt. De horoscoop is duidelijk en heel helder en herkenbaar te lezen. Het fijne aan Anja, is dat zij alle tijd voor je neemt en ook je vragen goed beantwoord. Anja geeft mij altijd een heel vertrouwd en fijn gevoel, daarnaast maakt ze altijd mijn solaar horoscoop. Altijd is mijn horoscoop herkenbaar en kan mezelf als persoon er helemaal in terug vinden. Anja is echt een schat van een mens en geweldig in haar vak!
  Jolanda Jorritsma

 2. Dag Anja,
  Ja, ik heb het goed ontvangen en ben wederom verwonderd over hoe het werkt.
  Je kent mij niet, en toch is astrologie duidelijk en helder voor mij. Heel herkenbare dingen gelezen,waar ik zeker iets mee kan.
  Bedankt nog voor de tekeningen, ik heb geen verdere vragen!
  Hartelijke groet,
  Isa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *