Situatie horoscoop

Deze horoscoop geeft inzicht in wat er op een bepaald moment aan de hand is in iemand zijn leven en wat die persoon het beste kan doen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Het geeft inzicht in de situatie en je krijgt advies hoe je een bepaald probleem aan moet pakken en hoe je er het beste mee om kan gaan, ook kan je vaak in de horoscoop zien hoe dingen zich verder ontwikkelen. En zo mogelijk krijg je inzicht waarom je het mee moet maken en wat je er van leren moet.

Prijs € 189,-

6 thoughts on “Situatie horoscoop”

 1. Jaqueline said:

  Sinds 2006 kom ik al bij Anja om verschillende horoscopen te laten trekken. De ene keer een solaar horoscoop, dan een noordelijke maansknoop en recent opnieuw een situatie horoscoop, altijd afhankelijk van mijn behoefte. Om de paar jaar laat ik dit doen en iedere keer sta ik versteld van wat er staat beschreven en wat er dan ook daadwerkelijk op mijn pad komt. Verbazingwekkend mooi! Anja kan goed verbanden leggen en daarmee de ontwikkeling laten zien. Ook de manier waarop ze beschrijft hoe ze vanuit verschillende invalshoeken iets bekijkt en dan patronen ziet, maakt astrologie heel toegankelijk. Zelf heb ik in de afgelopen jaren heel veel gehad aan deze sessies, de ene keer was het verrassend dan weer een bevestiging. Regelmatig lees ik de horoscopen opnieuw, wat maakt dat ik de ontwikkeling heel goed kan volgen. Daarom kom ik zo graag terug bij Anja. De manier waarop ze de tijd neemt om je door je horoscoop heen te leiden, door enerzijds vragen te stellen en anderzijds weer toe te lichten, maakt dat ik altijd met enorm veel energie weer uit de sessie kom en vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga!

  Groetjes Jacqueline

 2. Hoi Anja
  Ik kom al een aantal jaren bij je, wat weet je altijd de spijker op zijn kop te slaan. Soms wel confronterend, soms ook wel heel erg lachen.
  Graag tot de volgende keer.
  Groetjes Bodo

 3. soms staan er wel hele bijzondere dingen in de horoscoop

  Bodo Agterhof
  9 maart 2016 ·

  Heb horoscoopbespreking met brace om de knie na te hard door de bocht op de skipiste bij Anja van Dijk in Akkrum. Staat er letterlijk in: “Veel Mars, veel energie en het ongeluk zit soms in een klein hoekje”.
  Wat zij allenmaal uit mijn hroscoop haalt ooowww.spot-on, kan ik iedereen aanbevelen!
  Hals- und Beinbruch haha.

 4. 😳 jemig Anja, dank je. De spijker op zijn kop! God wat ben ik hier blij mee 😘😘😘
  Liefs A.

 5. Ik heb sinds een paar jaar contact met Anja, en ik ervaar het altijd als prettig! Ze verstaat haar vak goed en is altijd bereikbaar voor vragen. Ik heb al verschillende mensen naar haar doorgestuurd en die staan ook versteld.
  Liefs R.

 6. Dankjewel weer lieve Anja! Vind zo fijn dat je het steeds positief blijft zien en dat het allemaal eraan zit te komen. Heel fijn❤️❤️🥰🥰 Tot gauw weer,dikke knuffel❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *