Relatie horoscoop

Relatie Horoscoop
Wil je meer inzichten in je relatie? Via de Astrologie bied ik 3 mogelijkheden aan van beknopt tot aan zeer uitgebreid om meer inzichten te krijgen in de struikelblokken / blokkades in jullie relatie en de positieve punten / aspecten.

· Astrologische Relatie Horoscoop exclusief gesprek € 375,- inclusief gesprek € 410,-

· Verkorte versie excl. gesprek € 199,-
Korte uitwerking en alleen de belangrijkste thema’s die spelen in de relatie. Dit geeft een hoop inzichten waar de problemen zitten tussen de partners maar ook waar juist de positieve punten zitten. Waarom heb je elkaar getroffen en wat moet je van elkaar leren?

· Zeer uitgebreide uitwerking incl. gesprek € 410-
Alle belangrijke thema’s in de relatie worden besproken, dit geeft een hoop inzichten waar de problemen zitten tussen de partners maar ook waar juist de positieve punten zitten. Waarom heb je elkaar getroffen en wat moet je van elkaar leren?

Deze horoscoop geeft inzicht in de werking van de relatie, wat verwacht men van een relatie, hoe werken de karakters van de man en vrouw op elkaar in, wat kan en moet men van elkaar leren, waar zitten vooral de strijdpunten en pijnpunten en hoe kan men dit veranderen. Waar vult men elkaar aan en wat betekent deze relatie voor je persoonlijke ontwikkeling. De relatie wordt uitgediept en helemaal in kaart gebracht in het gesprek.

De prijzen van de relatiehoroscoop liggen wat hoger omdat ik 2 horoscopen moet uitwerken en daarnaast ook nog hoe jullie op elkaar inwerken, dus de 2 horoscopen moeten ook met elkaar verbonden worden om duidelijk inzicht te krijgen in de dynamiek in jullie relatie. Een relatiehoroscoop wordt het meeste gebruikt voor liefdesrelaties maar kan ook inzicht geven in ouder/kind relaties, vriendschappen of familiebanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *