Persoonlijke Horoscoop

Persoonlijke horoscoop laten maken door een Astroloog

Er zijn meerdere redenen waarom een horoscoop laten maken zeer waardevol kan zijn. Zo kan je door middel van een liefdeshoroscoop inzichten verkrijgen in je relatie, maar je kan ook een persoonlijke horoscoop laten maken waarbij je inzichten kan verkrijgen in wie je bent. Je kan door mij verschillende horoscopen laten maken aan de hand van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats. Dankzij mijn 30 jaar ervaring als astroloog kan je rekenen op een professionele horoscoop die je antwoorden geeft op jouw vragen.

Relatie horoscoop

Wil je meer inzichten in je relatie? Ik bied 3 mogelijkheden aan van beknopt tot aan zeer uitgebreid om meer inzichten te krijgen in de struikelblokken / blokkades in jullie relatie en de positieve punten / aspecten:

· Astrologische Relatie Horoscoop exclusief gesprek € 499,-

· Verkorte versie excl. gesprek € 299,-

· Zeer uitgebreide uitwerking incl. gesprek € 599-

Inzicht horoscoop

De inzicht horoscoop is een gesprek van een uur, waarbij ik kijk wat er op dit moment allemaal speelt in de horoscoop en jouw leven. Het is een inzicht gevend en adviserend gesprek. Na het gesprek stuur ik een kort verslag van alle bevindingen via e-mail. Door inzicht te krijgen in de thema’s die spelen, kan je vaak weer met vernieuwde inzichten verder in het leven. De prijs voor dit gesprek is € 139,- voor 1 uur, inclusief kort verslag per email na het gesprek.

Karakter horoscoop

Deze horoscoop werkt je hele karakter uit en geeft je zo inzicht in wat je van problemen leren moet en welke talenten er in je schuilen op het gebied van het werk, het geeft inzicht in relaties en familie. Je hele karakter wordt uitgediept en beschreven en deze uitwerking is inclusief de noordelijke maansknoop. Deze uitwerking is € 499,-

Voor elk wat wils

Daarnaast kan je bij mij terecht voor diverse andere horoscopen, zoals een:

o situatie horoscoop

o liefdeshoroscoop

o solaarjaar horoscoop

o baby horoscoop

o kinder horoscoop

Voor elke gelegenheid of mijlpaal in je leven kan je een persoonlijke horoscoop laten maken waarbij ik kijk naar wat de toekomst voor jou of je geliefden in petto heeft. Twijfel je of heb je vragen? Dan sta ik ten allen tijde voor je klaar met advies en een luisterend oor.

Contact
Heb je nog vragen over horoscopen? Stel ze gerust via 0618261729 of mail naar anjavandijkvdw@hotmail.com en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden.