Kinder horoscoop

Een karakter uitwerking van het kind, welke talenten en moeilijkheden heeft het kind en hoe kan je het beste met het kind omgaan om hem/haar zo goed mogelijk in het leven te begeleiden, zodat het kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

Prijs € 249,-

Gesprek is aan te vragen voor € 75,- voor 1 uur. Online of in het echt.

3 thoughts on “Kinder horoscoop”

  1. Ik heb bij Anja een kinderhoroscoop laten maken. Om mijn kind beter te kunnen begrijpen met zijn problematiek. Diep ontroerd ben ik van het resultaat. Wat wordt mijn kind mooi omschreven, herkenbaar ook. Weten dat het allemaal wel goed gaat komen met hem geeft mij als moeder ook meer rust! Aanrader voor elke ouder om een kinderhoroscoop te laten maken. Lieve Anja, heel erg bedankt voor deze mooie horoscoop. Ik zal er regelmatig even terug naar kijken om mezelf voor te houden dat het allemaal wel goed gaat komen met mijn bijzondere zoon.
    Sabine

  2. Anja heeft de horoscoop voor mijn dochtertje gemaakt. Bij de eerste paar zinnen was het al meteen raak. Ik herkende mijn dochter er direct in. Het is een meisje die heel veel oppikt qua sfeer en erg gevoelig is. Wat ik zo fijn vond aan Anja is dat zij ook tips geeft hoe wij haar kunnen helpen. Wat zij nodig heeft. Zo stond er bijvoorbeeld in dat zij rustig wordt van water. Nu laat ik haar soms met water spelen, en dan zie ik haar helemaal ontspannen. Zo fijn!

  3. Voor mijn oudste dochter had Anja al een kracht document gemaakt. Nu ook van mijn jongste dochter. Haar kan ik soms moeilijk pijlen. Ik weet niet wat er in haar koppie omgaat. En daar Anja haar uitgebreide verhaal kan ik haar veel beter echt zien. Er vallen dingen op z’n plek. Maar ook weer hele fijne handvatten gekregen hoe we met haar om kunnen gaan. Hierdoor is zij, maar ook wij, een stuk relaxter geworden. Zo waardevol! Dank Anja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *