Karakter horoscoop

Persoonlijke karakter horoscoop

Je horoscoop kan  heel veel over jou vertellen, wat zijn je sterke karakter eigenschappen en waar zitten de valkuilen en leerprocessen. Welke dingen gaan gemakkelijk in je leven en waar zitten de problemen en de moeilijkheden.

De Horoscoop laat het allemaal zien. Waar liggen jouw talenten en mogelijkheden en wat is jouw werkelijke levensbestemming. Ontdek het allemaal en zie wat er allemaal in jouw schuilt en wat er allemaal mogelijk is. De Karakter Horoscoop werkt je hele karakter uit en geeft je zo inzichten in wat je van bepaalde moeilijkheden in je leven leren mag en waarom er bepaalde dingen gebeuren in je leven.

Waar zit je grootste kracht en geluk en wat geeft jou vervulling en voldoening in het leven. Wat heb je nodig in een relatie en in de liefde, welke leerprocessen kom je daar in tegen ? Welke talenten schuilen er allemaal in jou en waar ben je heel goed in. De horoscoop geeft inzicht in de relaties die je hebt en in jouw familie. Je hele karakter wordt uitgediept en beschreven en deze uitwerking is inclusief de Noordelijke Maansknoop uitwerking die jouw levensbestemming helemaal beschrijft. Dit is een zeer uitgebreide uitwerking van ongeveer 20 bladzijden, waar heel veel uren werk in zit.

Prijs € 599,-

11 thoughts on “Karakter horoscoop”

 1. De horoscoop uitwerking vond ik een bijzondere ervaring. De uitwerking was heel duidelijk en helder. Alle tijd werd genomen en wat ook fijn is dat je de uitwerking meekrijgt.
  Echt een aanrader om dit te doen! Anja bedankt!

 2. Hiltsje said:

  horoscoop laten maken heel bijzonder hoe herkenbaar het hele verhaal was/Is….echt een aanrader ik heb veel over mij zelf geleerd

 3. Lieve Anja,
  wat een prachtige horoscoop lezing! Ik was erg onder de indruk van hoe precies alles klopt, hoe mijn verleden is verlopen, wat er nu allemaal op mijn pad komt en hoe de toekomst eruit gaat zien: wauw. En zo gedetailleerd. Hier kan ik dit jaar wel mee verder, samen met de DoTerra olieën natuurlijk;)
  Lieve groet,
  Letty Bronsema

 4. Anoniem said:

  Hallo Anja,

  Wat was het spannend, en tegelijk zo bijzonder. Altijd gedacht, en nu eindelijk een gesprek aangevraagd. Voor mezelf. En dat zegt wat. Na een warm welkom, een heerlijke cappuccino, genesteld in een zachte bank. Ongemakkelijk, maar ergens voelde het ook gelijk goed.
  Je begon te vertellen, …we kennen elkaar niet. Maar echt, zo voelde het niet. Alles wat je zei, het raakte me. Wat bijzonder en ook confronterend. Wat een eye-openers. Mijn leven raasde even voorbij…in ons gesprek wat veel langer duurde. Zo persoonlijk en warm. Met aandacht en liefde voor mij op dat moment. Vaak lees ik het terug, want Anja stuurt het ook via de mail. Dan lees ik het en krijg ik weer de kracht. Dan weet ik dat het klopt. Zo moet het. Na het gesprek is er een en al beweging in mijn leventje gekomen. Dankbaar ben ik en ik raad het iedereen aan. Voor jezelf. Want dat verdient iedereen.

  Lieve groet,

 5. Anoniem said:

  lieve recensie, van cliënt die graag anoniem wil blijven, dank je

  Inmiddels meerdere keren bij Anja geweest voor meer inzichten in mezelf en situaties. Zowel de uitgebreide horoscoopuitwerking als de tarotkaartlegging waren zeer uitgebreid en met zorg samengesteld. Het gaf en geeft me veel steun en rust omdat ik dingen nu beter kan plaatsen. Ik weet nu waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Anja neemt ruim de tijd voor je en is een ster in helder aanvoelen en uitleggen.

  Hartstikke bedankt Anja voor je fantastische coaching!

  Anoniem

 6. ‎Ina Grijpma‎ aan Anja van Dijk
  11 maart 2019
  Een horoscoop uitwerking bij Anja van Dijk laten maken.
  Anja wist op treffende wijze mij en mijn situatie te typeren.
  Een sterk invoelend vermogen tijdens het gesprek maakte het geheel tot een bijzondere ervaring .

 7. Gister ben ik langs geweest bij Anja voor een grote karakter uitwerking en de noordelijke maansknoop. Voordat ik bij Anja kwam ontving ik al een vriendelijk, warm, een groot welkomsgevoel en daarnaast veel informatie en vertrouwen in het contact waardoor ik nog enthousiaster werd voor de afspraak. Na de afspraak kwam ik met zeer veel energie, blijheid en enthousiast gevoel thuis. Nu heb ik talloze en uitgebreide informatie over mezelf, mijn leven, doel, toekomst, verleden en alle vragen die ik had zijn beantwoord. Tijdens het gesprek bouw je een bijzondere band op met Anja, dit gaat vanzelf. Alle tijd werd genomen en naast de uitwerkingen was er ook genoeg tijd voor andere onderwerpen en vragen. Dit is de beste aanrader en de volgende afspraak staat al gepland! Bedankt Anja voor de hulp en het vele tijd en werk wat je er ingestoken hebt!

 8. Weer prachtige recensie, dankbaar voor mijn werk

  Hallo Anja,
  Hierbij mijn revieuw. Je mag het anoniem op je site zetten.

  Wat een warm onthaal bij Anja, een soort thuis komen. Ik keek eerst de kat uit de boom. Ik ben iemand die niet direct iets laat zien, merken.
  Maar vanaf de start van het gesprek was het gelijk raak. Nuchter en realistisch, tikje bescheiden en onzeker. Veerkracht en aanvoelend vermogen, wat ook direct valkuilen zijn. Rusteloos voelen, mijn plek op deze wereld aan het onderzoeken, mijn leerpunten in zien en er mee aan de slag kunnen. Nu ik dit opschrijf, ben ik weer emotioneel. Het raakt met nog steeds ook al is het een paar weken na het bezoek aan Anja. Ik wil altijd dingen even laten bezinken.
  Ook de leerpunten die ik de komende tijd mag gaan aanpakken zijn on point. Mijn huidige werkplek is niet de plek waar ik nog tot mijn pensioen wil zitten, maar ik weet ook dat ik van vastigheid houdt.
  De afgelopen 2 jaar loop ik vast op mijn werkplek en voel ik mij niet meer op mijn plek, ik voel mij een buitenbeentje. Alsof ik er niet hoor. Dat is niet alleen op mijn werkplek, maar gedurende het gesprek kwam ook mijn plek op deze wereld aan de orde. In ons gesprek zijn we dit gaan onderzoeken en kreeg ik leerpunten mee. Ga aan de slag op een heel ander gebied, maar blijf wel met mensen werken.
  Mijn bescheidenheid kwam ook naar voren en het niet voldoende durven uitspreken over mijn mening en mijn visie. Ook hier een duidelijke les te leren. Een grote stap om dat aan te kunnen pakken en praktisch mee aan de slag te gaan.
  Dit alles werd in een fijne, vertrouwde en veilige setting besproken. Dit stel ik zeer op prijs, mede omdat ik vaak mijn omgeving aan het `scannen` ben. Wat voelt goed, waar ben ik onrustig of rustig. Bij aankomst was bij mij een gezonde spanning, maar bij en door Anja is die spanning al snel omgedraaid naar een vertrouwde omgeving en gevoel.
  Dank je wel Anja!

 9. Lieve Recensie ontvangen:

  De horoscoop die Anja voor mij heeft uitgewerkt, geeft in deze onrustige periode voor mij inzichten en rust. Het maakt duidelijk waar ik aan moet werken en wat mijn leerproces is. De dingen die ze beschrijft herken ik, terwijl ze mij niet kent. Het is fijn om te weten waar ik op dit moment sta in het leven en het is aan mij om daaraan te werken. Ik ben benieuwd hoe komende tijd zich gaat uiten, maar door de horoscoop heb ik een soort van houvast gekregen. Heel erg bedankt Anja.

  JH

 10. Ilse T said:

  Anja heeft mijn horoscoop gemaakt en jeetje wat ben ik daar blij mee. Enerzijds is het allemaal heel herkenbaar, maar door het zo op papier te zien vallen sommigen dingen ineens op zijn plek en worden hierdoor heel helder. Door de horoscoop heb ik wat meer rust gekregen. Maar ook vertrouwen dat ik sommige stappen gewoon moet gaan zetten. Bedankt Anja voor het vele werk wat je erin hebt gestoken. Het is mij nu al heel veel waard.

 11. Jacqueline. said:

  Sinds 2006 kom ik al bij Anja om verschillende horoscopen te laten trekken. De ene keer een solaar horoscoop, dan een noordelijke maansknoop en recent opnieuw een situatie horoscoop, altijd afhankelijk van mijn behoefte. Om de paar jaar laat ik dit doen en iedere keer sta ik versteld van wat er staat beschreven en wat er dan ook daadwerkelijk op mijn pad komt. Verbazingwekkend mooi! Anja kan goed verbanden leggen en daarmee de ontwikkeling laten zien. Ook de manier waarop ze beschrijft hoe ze vanuit verschillende invalshoeken iets bekijkt en dan patronen ziet, maakt astrologie heel toegankelijk. Zelf heb ik in de afgelopen jaren heel veel gehad aan deze sessies, de ene keer was het verrassend dan weer een bevestiging. Regelmatig lees ik de horoscopen opnieuw, wat maakt dat ik de ontwikkeling heel goed kan volgen. Daarom kom ik zo graag terug bij Anja. De manier waarop ze de tijd neemt om je door je horoscoop heen te leiden, door enerzijds vragen te stellen en anderzijds weer toe te lichten, maakt dat ik altijd met enorm veel energie weer uit de sessie kom en vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga!

  Groetjes Jacqueline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *