Sterrenbeeld Ram

Sterrenbeeld RAM:
De Ram is avontuurlijk, ambitieus, impulsief, positief, energiek, enthousiast, groothartig, spontaan, doortastend, avontuurlijk, onbesuisd, roekeloos… en barst vaak van de energie. De Ram is zowel in gedachten als daden een pionier; hij staat open voor nieuwe ideeën en houdt van vrijheid. Ze staan open voor uitdagingen en zullen zich niet snel van hun doel laten afleiden – behalve door hun eigen ongeduld, dat zo nu en dan de kop op zal steken als ze niet snel genoeg resultaat zien.

Rammen zijn moedige leiders die zich oprecht bekommeren om degenen over wie ze de leiding hebben. Omdat ze zo’n groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben, zullen ze niet snel hun ondergeschikten misbruiken om hun eigen doelen te bereiken. Het zijn geen goede volgers omdat ze nogal graag zelf de touwtjes in handen hebben.

Ze zijn druk met zichzelf bezig, zowel positief als negatief. Ze zijn onafhankelijk maar ook egocentrisch (soms) en besteden veel aandacht aan hun persoonlijke ontwikkeling en lichamelijk welzijn. Ram, jouw taak als het eerste teken van de dierenriem is om dingen van de grond te krijgen en de weg te leiden. De Zon in deze positie van de dierenriem zorgt ervoor dat je wilskracht zich goed kan uiten. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld een leiderschapsrol op je te nemen, of door anderen te dwingen op een nieuwe manier naar zichzelf te kijken.

Wil je meer weten over je karakter laat dan een professionele uitwerking maken door een Gediplomeerd Astroloog.

Cheiron uitwerking

 

Deze uitwerking vertelt iets over het pijnpunt in je horoscoop, waar liggen de pijnlijkste levenslessen en wat moet men ermee doen en er van leren. Cheiron staat voor wat bij jou geheeld moet worden. Het is de planeet van de confrontaties die situaties op je pad brengt die jou uitdagen. Waar zitten die pijnpunten en levenslessen.

De pijnlijkste levenslessen hebben vaak met Cheiron te maken, door een uitwerking en gesprek krijg je inzichten en kan je verder en deze levenslessen omdraaien in een sterke kracht, waarmee je verder kan.

 


Prijs € 179,-

Verschillende horoscoopsoorten

Online uitwerking / consult per mail

Karakterhoroscoop

Relatiehoroscoop

Inzichthoroscoop

Maansknoop uitwerking

Gelukspunt uitwerking

Uurhoek uitwerking

Situatie horoscoop

Kinderhoroscoop

Bachbloesem
Analyse gesprek van 1 uur € 95- (inclusief remedie)
Advies via email + remedie €  45- (excl. verzendkosten)

Spagyriek
Consult 1 uur = € 85,-
Spagyriek complex: tussen de € 25,- en € 35,-

-telefoon: 0618261729
-email: anjavandijkvdw@hotmail.com

Karakter horoscoop

Tags

, , , , , , , ,

Afbeelding

De uitwerking van de Karakter horoscoop is inclusief de noordelijke maansknoop. Je hele karakter wordt uitgediept, wat zijn je leerprocessen, wat zijn je sterke kanten en je talenten, wat geeft je het meeste geluk en waar zitten je pijnpunten. De noordelijke maansknoop vertelt alles over je levenslessen en je bestemming in het leven. Zeer boeiende uitwerking die veel duidelijk maakt van de moeilijkheden die je tegen komt in je leven. Waar ligt je grote kracht en wat brengt je in je evenwicht, ontdek het in je eigen horoscoop in de uitwerking met gesprek.

Kosten € 599,-

Workshops Noordelijke Maansknoop

Tags

, , , , , , , , , , , , ,

nmkVanaf februari weer workshops over de Noordelijke Maansknoop/Noordknoop.

WORKSHOP Noordelijke Maansknoop (je levensbestemming). Ben je nieuwsgierig waarom je hier geboren bent en wat je levensles of opdracht eigenlijk is?
Wil je graag je bestemming en je innerlijke doel weten? De Noordelijke Maansknoop geeft je bestemming in dit leven aan. Je kunt dit zien als een innerlijke verlangen en stem die je af en toe influistert en je herinnert aan het levenspad en de levensles die jij gekozen hebt en wilt leren in dit leven. Deze workshop legt uit wat de Noordknoop is en aan de hand van je persoonlijke horoscoop tekening kan je zien hoe de knoop bij jou staat en wat je bestemming is. Kosten zijn € 40,00 inclusief eigen horoscoop tekening en koffie/thee met wat lekkers.
Opgave per email of telefoon: anjavandijkvdw@hotmail.com 0618261729 Informatie die ik nodig heb zijn: je geboorte datum, tijd en plaats. Workshops zijn in overleg in te plannen (ochtend, middag en avond is mogelijk), groepen tussen de 4 en 8 personen.