Bachbloesem

Lichaam en geest zijn een eenheid en als gevolg van spanningen, stress, verdriet, zorgen, angsten, onrust enzovoort kan ons lichaam ziek worden.
Bachbloesem remedies zijn druppels van planten, kruiden en bomen zonder nadelige bijwerkingen die naast gewone medicatie ingenomen kan worden. Ze brengen lichaam en geest weer in balans zodat klachten van lichamelijke en geestelijk aard zich op kunnen lossen.
Bachbloesem is ook erg werkzaam bij baby’s, kinderen en dieren.
Bachbloesem kijkt naar de gehele persoon en niet alleen naar de klacht of ziekte omdat iedereen anders is, anders met zijn of haar klachten omgaat en elke klacht een andere oorzaak kan hebben. Aangezien het de bedoeling is om de klacht blijvend te behandelen is het handig om extra advies aan te vragen zodat je er zeker van kunt zijn dat niet alleen de symptomen opgelost worden maar ook de oorzaak. Je kan bijvoorbeeld faalangst hebben omdat je een traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt maar het kan ook omdat je erg verlegen bent, dus als je alleen druppels voor de faalangst geeft dan heb je de werkelijke oorzaak niet behandeld.
Bachbloesems zijn ook preventief te gebruiken in bijvoorbeeld stressvolle situaties (verhuizing, nieuwe baan, eerste schooldag, examens etc.)

Analyse gesprek van 1 uur € 95,- (inclusief remedie)
Advies via email + remedie € 55,-

app je vragen naar 0618261729

of mail naar anjavandijkvdw@hotmail.com

3 thoughts on “Bachbloesem”

 1. Sinds zo’n drie weken krijgt mijn dochter bachbloesem therapie. Dit is omdat ze al van af baby zijnde onrustig slaapt. Sinds de therapie slaapt ze rustig en word ze sochtens uitgerust wakker. Super dat dit op een natuurlijke manier kan worden opgelost.
  Roelie

 2. Bertus said:

  Astroloog Anja is erg begaan met haar medemens en neemt de tijd voor je. Aan de hand van astrologie en haar invoelend vermogen, zorgt zij ervoor dat ze op je kan afstemmen om er op die manier er ook voor te zorgen dat je met betrekking tot Bach bloesem hetgeen krijgt wat bij je past als persoon. Uit persoonlijke ervaring merk ik na een aantal dagen dat de Bach bloesem zijn werk doet en het gewenste effect heeft. Bovendien voorziet Anja je van waardevol advies waarop je zelf een goede beslissing kan nemen. Ik ben erg dankbaar voor alle inzichten die ik heb mogen ontvangen.

 3. Tineke B. said:

  Onze lieve Stijn heeft een hele moeilijk start gehad op deze wereld. Via familie ben ik in aanraking gekomen met Anja. Wat een lieve vrouw!

  Al sinds de geboorte slaapt Stijn slecht. We denken dat hij een trauma heeft opgelopen, net als wij. Nu een maand sinds wij zijn begonnen met de bachbloesem druppels gaat het veel beter. Nu wordt Stijn nog maar 1x wakker in plaats van 2 tot 3 keer per nacht. Dus wij zijn erg blij met Anja haar hulp!

  Zelf heb ik ook een flesje bachbloesem druppels. Wanneer ik deze een dag vergeet merk ik dat prikkels veel meer binnen komen. Ook voor mij dus een verschil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *