Relatie horoscoop

Relatie Horoscoop
Wil je meer inzichten in je relatie? Via de Astrologie bied ik 3 mogelijkheden aan van beknopt tot aan zeer uitgebreid om meer inzichten te krijgen in de struikelblokken / blokkades in jullie relatie en de positieve punten / aspecten.
– Astrologische Relatie Compatibiliteit €55,-
– Korte uitwerking incl. gesprek €175,-
– Zeer uitgebreide uitwerking incl. gesprek €295,-

NIEUW Astrologische Relatie Compatibiliteit. Wat zijn de positieve aspecten en eventuele uitdagende aspecten.
Dit zijn korte stukjes over aspecten tussen de planeten van een man & vrouw (of vrouw/vrouw, man/man). Kan eventueel ook aangevraagd worden om inzichten te krijgen in vriendschappen of relaties tussen ouder / kind (alleen het verhaal doelt het meeste op een liefdesrelatie, op deze manier wordt het ook geschreven). Het kan elkaar soms tegenspreken omdat de planeetstanden los van elkaar worden beschreven en niet zoals in een uitgebreide horoscoop verbonden met elkaar wordt.
Deze uitwerking kost €55,- (dit wordt via de mail verzonden, hier zit geen gesprek bij).

Korte uitwerking en alleen de belangrijkste thema’s die spelen in de relatie. Dit geeft een hoop inzichten waar de problemen zitten tussen de partners maar ook waar juist de positieve punten zitten. Waarom heb je elkaar getroffen en wat moet je van elkaar leren?

Deze uitwerking is inclusief gesprek.
prijs €149,-

Deze horoscoop geeft inzicht in de werking van de relatie, wat verwacht men van een relatie, hoe werken de karakters van de man en vrouw op elkaar in, wat kan en moet men van elkaar leren, waar zitten vooral de strijdpunten en pijnpunten en hoe kan men dit veranderen. Waar vult men elkaar aan en wat betekent deze relatie voor je persoonlijke ontwikkeling. De relatie wordt uitgediept en helemaal in kaart gebracht in het gesprek.

Deze uitwerking is inclusief gesprek.
prijs €295,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *