Verschillende horoscoopsoorten

Online uitwerking / consult per mail
€75,-

Karakterhoroscoop
€155,-

Relatiehoroscoop
€215,-

Inzichthoroscoop
€75,-

Maansknoop uitwerking
€75,-

Gelukspunt uitwerking
€65,-

Uurhoek uitwerking
€75,-

Situatie horoscoop
€95,-

Kinderhoroscoop
€115,-

Babyhoroscoop
€75,-

Solaarjaarhoroscoop
€139,-

Cheironuitwerking
€75,-

De meeste horoscoop soorten zijn inclusief gesprek waarbij het ene gesprek langer duurt dan de ander, dat ligt aan de grote van de uitwerking. Vervolg gesprekken kosten 65,- per uur.

Bachbloesem
Analyse gesprek van 1 uur €50,- (inclusief remedie)
Advies via email + remedie €30,- (excl. verzendkosten)

Spagyriek
Consult 1 uur = €50,-
Spagyriek complex: tussen de €15,- en €35,-

-telefoon: 0566-651999
-email: anjavandijkvdw@hotmail.com

Karakter horoscoop

Tags

, , , , , , , ,

Afbeelding

De uitwerking van de Karakter horoscoop is inclusief de noordelijke maansknoop. Je hele karakter wordt uitgediept, wat zijn je leerprocessen, wat zijn je sterke kanten en je talenten, wat geeft je het meeste geluk en waar zitten je pijnpunten. De noordelijke maansknoop vertelt alles over je levenslessen en je bestemming in het leven. Zeer boeiende uitwerking die veel duidelijk maakt van de moeilijkheden die je tegen komt in je leven. Waar ligt je grote kracht en wat brengt je in je evenwicht, ontdek het in je eigen horoscoop in de uitwerking met gesprek.

Kosten € 135,-

Gesprek wordt opgenomen en kan digitaal naar je verstuurd worden.

Workshops Noordelijke Maansknoop

Tags

, , , , , , , , , , , , ,

nmkVanaf februari weer workshops over de Noordelijke Maansknoop/Noordknoop.

WORKSHOP Noordelijke Maansknoop (je levensbestemming). Ben je nieuwsgierig waarom je hier geboren bent en wat je levensles of opdracht eigenlijk is?
Wil je graag je bestemming en je innerlijke doel weten? De Noordelijke Maansknoop geeft je bestemming in dit leven aan. Je kunt dit zien als een innerlijke verlangen en stem die je af en toe influistert en je herinnert aan het levenspad en de levensles die jij gekozen hebt en wilt leren in dit leven. Deze workshop legt uit wat de Noordknoop is en aan de hand van je persoonlijke horoscoop tekening kan je zien hoe de knoop bij jou staat en wat je bestemming is.Kosten zijn € 20,00 inclusief eigen horoscoop tekening en koffie/thee met wat lekkers.
Opgave per email of telefoon: anjavandijkvdw@hotmail.com 0566-651999 / 0653819518 Informatie die ik nodig heb zijn: je geboorte datum, tijd en plaats. Workshops zijn in overleg in te plannen (ochtend, middag en avond is mogelijk), groepen tussen de 4 en 8 personen.