Bachbloesem

Lichaam en geest zijn een eenheid en als gevolg van spanningen, stress, verdriet, zorgen, angsten, onrust enzovoort kan ons lichaam ziek worden.
Bachbloesem remedies zijn druppels van planten, kruiden en bomen zonder nadelige bijwerkingen die naast gewone medicatie ingenomen kan worden. Ze brengen lichaam en geest weer in balans zodat klachten van lichamelijke en geestelijk aard zich op kunnen lossen.
Bachbloesem is ook erg werkzaam bij baby’s, kinderen en dieren.
Bachbloesem kijkt naar de gehele persoon en niet alleen naar de klacht of ziekte omdat iedereen anders is, anders met zijn of haar klachten omgaat en elke klacht een andere oorzaak kan hebben. Aangezien het de bedoeling is om de klacht blijvend te behandelen is het handig om extra advies aan te vragen zodat je er zeker van kunt zijn dat niet alleen de symptomen opgelost worden maar ook de oorzaak. Je kan bijvoorbeeld faalangst hebben omdat je een traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt maar het kan ook omdat je erg verlegen bent, dus als je alleen druppels voor de faalangst geeft dan heb je de werkelijke oorzaak niet behandeld.
Bachbloesems zijn ook preventief te gebruiken in bijvoorbeeld stressvolle situaties (verhuizing, nieuwe baan, eerste schooldag, examens etc.)

Analyse gesprek van 1 uur €50,- (inclusief remedie)
Advies via email + remedie €30,-

1 thought on “Bachbloesem”

  1. Sinds zo’n drie weken krijgt mijn dochter bachbloesem therapie. Dit is omdat ze al van af baby zijnde onrustig slaapt. Sinds de therapie slaapt ze rustig en word ze sochtens uitgerust wakker. Super dat dit op een natuurlijke manier kan worden opgelost.
    Roelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *