Baby horoscoop

Een uitwerking waarin vanuit de baby gezien vertelt wordt hoe die het liefst benaderd wil worden en hoe de baby’s karakter in elkaar zit. Een leuk cadeau voor jonge ouders.

prijs €90,-

3 thoughts on “Baby horoscoop”

 1. Joukje Elgersma said:

  Hallo,

  Wat een geweldige babyhoroscoop mochten wij ontvangen van onze oudste dochter.
  Natuurlijk ken je je eigen kind, omdat je er dag en nacht mee in de weer bent, observeert, het naar de zin wil maken. Maar tijdens het lezen van deze babyhoroscoop leer je je kind ineens van ‘binnenuit’ kennen! Heel bijzonder.
  Gelukkig waren er veel punten herkenbaar en ook kregen we een aantal nieuwe inzichten, in wat wel en niet prettig en passend is voor onze dochter.

  Heel erg bedankt! Ik raad het elke ouder aan om zo’n prachtige horoscoop te laten maken en je te laten verassen!

 2. Kitty de Roos said:

  De eerste babyhoroscoop kreeg ik als kraamkado en ik was meteen verkocht. Wat is dit een leuk cadeau. Een inkijkje in het karakter van je baby. Inmiddels heb ik 3 zonen en van alle 3 heeft Anja de baby horoscoop verzorgt. Ik herken er de jongens zeker in en lees ze regelmatig terug. Meestal rond de verjaardag van de jongens.

  Groetjes van Kitty

 3. Hester de Jong said:

  Prachtig prachtig prachtig wat een mooie baby horoscoop. Ze zijn er heel blij. En het is super herkenbaar. Ook omdat hun 1ste dochter precies zo is. Mooie mix vam hun beiden. Wat de liefde en speciale aandacht betreft zal haar aan niets ontbreken. Dankjewel leave Anja 😘😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *